ТУРИСТИЧНИЙ ДЕСАНТ УНІВЕРСИТЕТУ МИТНОЇ СПРАВИ ТА ФІНАНСІВ У ПОПУЛЯРНОМУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ КОМПЛЕКСІ МІСТА ДНІПРА

У квітні 2024 р. розпочалась співпраця Університету митної справи та фінансів з одним із знакових, яскравих та популярних закладів сервісу міста Дніпра – Bartolomeo Best River Resort, який успішно працює на ринку готельно-ресторанних, туристично-оздоровчих та розважальних послуг і розвивається вже 21 рік, незважаючи на усі періодичні зовнішні перешкоди та виклики. Його названо на честь знаменитого португальського мореплавця Бартоломеу Діаша, що відкрив мис Доброї Надії у 1487 р. Особливістю цього готельно-ресторанного комплексу, розташованого у центрі нашого міста безпосередньо на березі Дніпра, є поєднання парку, музею етнографії та повноцінного курорту. Він включає готель «Bartolomeo Resort Hotel» з 14-ма комфортабельними бунгало європейського рівня, ресторан європейської кухні, рибний ресторан «Barto Fish», гастропаб «Brazzuka», караоке-бар, бенкетні зали, фестивальну площу, конференц-центр, винний погріб, яхт-клуб, спортивний майданчик з двома полями для міні-футболу, тенісним кортом та полем для пляжного волейболу, пляж з білосніжним піском «White Beach», відкритий басейн з аква-баром «Pool Club», дитячий майданчик «Barto Kids» та етнографічний парк-музей, з відповідними високопрофесійними послугами різного характеру.

Співпраця нашого університету з названим унікальним сервісним комплексом розпочалась із серії його ознайомчо-ділових відвідувань нашими профільними здобувачами та викладачами, що відбулись 04, 10 та 12 квітня 2024 року. Загалом професійну екскурсію по усіх названих вище функціонально-сервісних ділянках Bartolomeo Best River Resort відвідали понад 70 студентів університету, що навчаються за спеціальностями  241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація» (галузь знань 24 «Сфера обслуговування»), та 7 викладачів профільної кафедри міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Екскурсію проводили провідні фахівці названого готельно-ресторанного комплексу: директор з персоналу Катерина Яковлева, керівник готельного комплексу Євген Жмакін та заступник керівника ресторанного комплексу Юлія Путій. Крім нових знань та позитивних емоцій і вражень, усі наші представники за підсумками відвідування отримали чимало приводів для розвитку й удосконалення своїх професійних навичок і компетентностей: стажування на базі Bartolomeo Best River Resort (для здобувачів вищої освіти – з перспективою працевлаштування та кар’єрного росту після закінчення університету), участь у спільних проєктах, навчальних програмах та тренінгах тощо.

Таким чином, діяльність Університету митної справи та фінансів збагатилась новими можливостями щодо співробітництва з важливим та перспективним підприємством сфери обслуговування. Дякуємо нашим новим партнерам за гостинність та сподіваємось на поглиблення співпраці!