РОЗВИВАЄМО SOFT-SKILLS МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У СФЕРІ МІЖНАРОДНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИН

Успіх будь-яких ініціатив у сфері міжнародних економічних відносин на сучасному етапі визначається не лише професійними якостями їх виконавців, а й їх майстерністю використання soft-skills. Добре це усвідомлюючи, здобувачі, які навчаються за спеціальністю 292 Міжнародні економічні відносини, 10 квітня 2024 року взяли участь у вебінарі «Самоорганізована команда». 

Спікеркою вебінару була Олеся Веремчук, Project Manager компанії Avenga, глобальної інженерно-консалтингової платформи, що розширює можливості  клієнтів у сфері цифрових технологій завдяки залученню експертів з США, Португалії, Німеччини, Польщі та інших держав.

У ході вебінару учасники отримали чудову нагоду дізнатися про секрети успішної та продуктивної командної роботи. 

Спікерка надала змістовну характеристику самоорганізованої  команди, для якої є притаманним наявність спільних цілей та відчуття спільної відповідальності за їх досягнення, не менш важливим є бажання всіх її учасників розвиватися. Значна увага була приділена складникам побудови самоорганізованої команди: ціль, довіра, відданість, постійне навчання та самовдосконалення.   Поділилась з присутніми спікерка й техніками, які сприяють побудові довіри. Серед них були названі наступні: особиста карта, особиста інструкція користувача, використання дитячих фотографій, фактів про учасників команди. Наприкінці виступу пані Олеся наголосила, що самоорганізація в жодному разі не є ціллю, а лише шляхом до креативності та більшої ефективності виконання поставлених завдань.

Відвідавши цей вебінар здобувачі, які навчаються за спеціальністю 292 Міжнародні економічні відносини, скористалися дійсно унікальною можливістю для свого подальшого професійного розвитку.