Будуй кар’єру в Корпорації «Біосфера»!

Ще не маєш досвіду роботи? Хотів би працювати у відомій та стабільній компанії? Тоді тебе запрошує на роботу Корпора́ція «Біосфе́ра» (Biosphere Corporation).

Минулого тижня відбулася низка онлайн-зустрічей, які  організував Центр кар’єри УМСФ для студентів університету з представниками Корпорації «Біосфера».

Корпорація «Біосфера» – це лідер з виробництва та дистрибуції товарів для дому і  особистої гігієни в Україні й один з лідерів у Східній Європі та Центральній Азії. Продукція компанії (понад 2 000 найменувань) представлена ​​на більш ніж 30 ринках від Естонії до Танзанії.

Під час онлайн-зустрічей директор виробництва з напрямку «Household» Світлана Слісаренко  розповіла студентам про сучасні високотехнологічні виробничі потужності, які зосереджено на 4 власних заводах, один з яких — найбільший в Україні завод з переробки відходів поліетилену; про відомі бренди і виробничо-логістичний комплекс корпорації.
Директор виробництва з напрямку «Гігієна»  Ігор Рябус розповів про низку екологічних проектів виробництва продукції з використанням  біорозкладних, рециклінгових та органічних матеріалів.

Начальник цеху виробництва вологих серветок Олексій Кармановський  та     начальник цеху нетканного полотна Олег Осколков запросили студентів на роботу,  ознайомивши з вакансіями та адаптаційними програмами для нових працівників і тих, хто починає з «нуля», без попереднього досвіду у даній сфері діяльності.

HR- менеджер Ганна Бредихіна поінформувала про умови праці на виробництві щодо запропонованих вакансій: безпечне середовище, гідну оплату, зручний графік (для ефективного поєднання роботи з навчанням),  можливості для професійного і кар’єрного зростання.

Гості також поділились зі студентами прикладами свого професійного і кар’єрного зростання від початківця до керівної посади в корпорації та прикладами інших працівників, які збагатившись набутим досвідом на ефективно працюючому підприємстві, що відповідає всім умовам сучасного високотехнологічного виробництва, змогли розпочати власний успішний бізнес.

Щиро вдячні представниками Корпорації «Біосфера» за їх цікаву й інформативну презентацію компанії та пропозиції щодо працевлаштування студентів.

Сподіваємось на подальші зустрічі та плідну співпрацю!

Більше про вакансії Корпорації «Біосфера» за посиланням:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=969186488540185&set=pcb.969186715206829

Про корпорацію:

https://youtu.be/cKir7mBo0hc?si=4CW3RPLlV1kjBWAO.