SOFT SKILLS В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ НА СПЕЦІАЛЬНОСТЯХ 232 «СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ» ТА 293 «МІЖНАРОДНЕ ПРАВО»

8 квітня 2024 року здобувачі вищої освіти 1, 2 та 3 курсів спеціальностей 232 «Соціальне забезпечення» та 293 «Міжнародне право» взяли участь в організованому ГО «Відповідальні громадяни» тренінгу, присвяченому різноманітним перевагам SOFT SKILLS. Тьютор Юлія ПИВОВАР із використанням різних методів викладання матеріалу пояснила учасникам тренінгу сутність та переваги SOFT SKILLS – як універсальних соціально-психологічних навичок, що не залежать від професії, але безпосередньо впливають на успішність людини. Значний інтерес у учасників тренінгу викликали й інші питання, зокрема: ознаки лідерських навичок; технології правильного формулювання питань; засоби досягнення визначений цілей тощо.

Кафедра міжнародного права ННІ права та міжнародно-правових відносин УМСФ висловлює вдячність завідувачу кафедри соціального забезпечення та податкової політики Вікторії ТАРАНЕНКО, ГО «Відповідальні громадяни» та Юлії ПИВОВАР за організацію та проведення заходу та запрошує абітурієнтів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 2024 року обирати для навчання спеціальність 293 «Міжнародне право».

За більш детальною інформацією про спеціальність та навчання пропонуємо звертатись до завідувача кафедри міжнародного права

Сергія Михайловича Перепьолкіна

(+38 067-180-49-48)