USU: Global Talent in Washington D.C

Спілка Українських Студентів (СУС) запрошує подати заявку на участь у Програмі стажування в Конгресі США, яка розпочнеться другого тижня травня 2024 року у Вашингтоні, округ Колумбія, Сполучені Штати Америки. Ця ініціатива покликана відібрати, навчити та надати можливість наступному поколінню українських лідерів займати важливі посади в політичному житті України, на державній службі та за її межами. Стажери працюватимуть в офісах американських представників, отримуючи безпосередній досвід у сфері державної політики та роботи законодавчої системи США.

Програма користується підтримкою Верховної Ради та Міністерства закордонних справ України. Обов'язки включають проведення досліджень, організацію зустрічей, підтримку законодавчих проектів та інші ключові завдання.

‍Успішний кандидат повинен відповідати таким критеріям:

  • Глибокий інтерес до української та американської політики, міжнародних відносин та двосторонніх відносин між Україною та США
  • Володіння українською та англійською мовами; додаткові мовні навички є перевагою.
  • Продемонстрований лідерський потенціал та відданість просуванню позитивних змін через публічну політику та демократичні цінності в Україні.
  • Відмінні дослідницькі, письмові та комунікаційні здібності.
  • Активна участь у політичному житті України через практичну або академічну діяльність.
  • Готовність зробити свій внесок у подальший успіх Глобальної програми талантів.

Кандидати повинні бути не молодше 18 років і не старше 29 років на момент початку стажування. Громадяни України, піддані або особи, які законно проживають в Україні, мають право подавати заявки. Для запитів чи додаткової інформації про Програму стажування в Конгресі США, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Деталі за посиланням : https://www.usu.global/careers-global-talent/washington-programme#