В Університеті митної справи та фінансів відбулась зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з шеф-барменом ресторану «Репортер» Максимом Кіяшко.
Фахівець-практик розповів про особливості організації барної справи на сучасному ринку ресторанних послуг, поділився досвідом приготування і створення нових різновидів напоїв та власними новаторськими підходами до змішування їх певних компонентів. Спікер також акцентував увагу на важливості набуття теоретичних і практичних знань у галузі харчової хімії, економіки, бізнес-планування та інших компонент освітньої програми, які надають можливість створення нових смакових якостей продуктів та забезпечують розширення і розвиток бізнесу, що підтвердив прикладами з власного досвіду та досвіду роботи конкретних ресторанних підприємств м. Дніпро.
Під час зустрічі здобувачі отримали корисні знання та поради щодо організації робочого місця бармена, ознайомилися з правилами розташування устаткування та інвентарю, способами роботи, що забезпечують раціональне використання площі за барною стійкою та дозволяють удосконалити процес і якість обслуговування гостей.
Здобувачі вищої освіти взяли активну участь у дискусії, в якій обговорювалися питання про основні вимоги, що ставляться до працівників ресторанного бізнесу, принципи формування штату бару, специфіку роботи ресторану «Репортер», умови працевлаштування.
Дякуємо за співпрацю!
http://umsf.dp.ua/blog/2662-%d0%b7%d1%83%d1%81%d1%82%d1%80%d1%96%d1%87-%d0%b7-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%bc-%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%83-%c2%ab%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b5%d1%80%c2%bb#sigProIda57358c869